maanantai 19. joulukuuta 2016

Tämä blogi jää arkistoon..

Kuva ei ole omani, vaan cco=vapaaseen käyttöön otettavia kuvia. Sillä meillä EI ole lunta. Joten pakko jostain saada lumikuvia :)

Tulin tänne ilmoittamaan että tämä blogi jää historiaan, eli en jatka täällä enää. Taiteet jos niitä vielä syntyy esiteltävksi asti ovat pääblogissani joten Tervetuloa sinne lukijksi, jos ette vielä ole ja taiteet, valokuvat kiinnostavat.

Kiitos kun olette olleet täällä mukanani ja seuranneet töitäni. Jatkan pääblogissani ja yrttiblogissani, joka tuo viimeksi mainittu tulee olemaan pääosassa, sillä keväällä on uusia tuulia puutarhan suhteen. Taiteilut jää pääblogiini Hetken Välähdyksiä, sillä jatkan myös valokuvin, haasteisiin osallistumalla jne.

En kerkiä näitä kaikkia enää pitämään ajantasalla, sillä en kerkiä enää tekemään mitä haluan tehdä joten karsittava on jostakin ja syventyä vain muutamaan asiaan. Olen aina tykännyt tehdä mikä milloin kiinnostaa, mutta enää se ei onnistu. Sillä oma terveys kun reistailee ei vaan kykene. Moni kiva asia jää pois. Mutta sitten syvennyn niihin jotka jää paremmin. Hiljaa hyvä tulee sanotaan...


Tuo blogi johon kirjoitan runojani, mietteitä, novelleja jää olemaan, sillä luen myös paljon ja haluan että sitäkin on esillä muille kiinnostuneille..mutta vähemmälle se jää. Mutta ehkä joskus kun vettä sataa tai muten tylsää saatan sinne jotain kirjoittaa..


Joskus mietinkin että miten ihmeessä minua kiinnostaakin kaikki maailman asiat ja halu on tehdä kaikkea mahdollista, kokeilla ja oppia uutta aina...se vie hirveesti aikaa eikä millään voi kaikkia pitää kunnolla hanskoissaan. Tiedon janoni on loputon..uuden oppiminen on loputon...

Uusi vuosi on muutenkin minulle erilainen, uusine haasteineen ja ideoineen ja haluan niitä alkaa tekemään alusta asti hyvin. Tämä vuosi oli tosi vaikea, äitini äkillinen kuolema, sen mukana tuomat vaikeudet isäni yksin jäädessä, asun sentään eri maassakin, oma terveys petti ihan kunnolla, uusia sairauksia tulee kuin tuutista,  mutta muuten menee hyvin :)

Taide, kirjoittaminen on minulla ollut aina veressä, niin paljon jo sukurasitettakin siltä saralta, se on kuin polte tai kutina jota ei voi raapia :)


Tervetuloa siis pääblogiini tai yrtti/puutarhablogiini seuraani, siellä minä olen.

Toivotan kaikille oikein rauhaisaa joulua ja onnea vuodelle 2017!!

Kiitos kaikille  mukana olijoille, lukijoille, vierailijoille..kaikille!! Nähdään muualla :)2 kommenttia:

  1. Levollista vuoden loppua, kuntoutumista ja kaikkea ihanaa tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susu, palaillaan uusin kujein ensi vuonna, muille tahoille :)

      Poista